Halvtid i (S)verige

Till greatbeyond.se

Om konsten att vinna val

För att lyckas med att vinna val finns det inga genvägar. Allt bygger på en systematisk och strukturerad bearbetning av rätt frågor och målgrupper. All strategisk kommunikation handlar om vilka mål som ska uppnås och hur relationen till väljarna byggs. Vi kan hjälpa er att fokusera rätt frågor och profilera kandidater rätt.

Hur kan vi hjälpa er att vinna val?

Hur kan vi hjälpa er att vinna val? Allt handlar om att ha en bra plan. Vi kan hjälpa just er organisation att skräddarsy vilken information som ska gå ut till medlemmar, nyvunna gräsrötter, intresserade medborgare och allmänhet. Vår metod är lika enkelt som den är viktig:

1. Identifiera rätt frågor kopplat till rätt målgrupp, utan ett tydligt mottagarperspektiv kommer kampanjen ingenstans.
2. Fokusera framtidsfrågor genom att haka i rätt konflikter, all bra kampanj är lokal.
3. Bestäm hur ni vill använda era politiker, viktigt att de politiska frågorna får ett ansikte.
4. Förankra strategier och planer i organisationen, alla bra kampanjer behöver bärare.
5. Bygg smarta allianser (utanför politiken), inte minst med fackliga organisationer.

Först efter dessa fem steg kommer det som man oftast vill börja med, att producera valmaterial. Det är vi experter på. Sajter, flygblad, sociala medier, opinionsundersökningar, producera valplaner och strategiska dokument, medieträning, appar, bilder, filmer, nyheter, events, dialogkampanj och andra kampanjaktiviteter är exempel på vad vi kan hjälpa er med. Sedan 2008 har vi på Great Beyond hjälpt både Socialdemokraterna och LO-förbund med valrörelser.

Om Great Beyond

Vi har många års erfarenhet av politisk och fackligt arbete på nationell, regional och lokal nivå. Vi är experter på att engagera och organisera medborgare, väljare, medlemmar och anställda med hjälp av den kommunikationen och kanalen som bäst passar ert behov. Besök gärna greatbeyond.se för att läsa mer och bekanta er med oss!